ERVARINGEN MET ARCADE GAMES

De Arcadegames. Het is niet alleen een leuke ervaring om arcade-spellen in een gamehal te spelen maar ook nog eens heel gezellig. Highscore heeft nu ook een veel verschillende games om te spelen. Log gewoon in met je playercard en start uw spel. U kunt nu al uw vrienden met wie u bent uitdagen om de game tegen u te spelen. Alles wat u nodig heeft is een gamemachine van Highscore. 

De spellen worden aan het einde van elk spel getest op bugs. Spelschermen zijn er in vele maten, van kleine kinderen tot nog grotere. De spelschermen zijn er ook in vele soorten. Van eenvoudig springen tot de moeilijkste test, er is altijd wel iets om naar uit te kijken bij het spelen. Het is heel gemakkelijk om toegang te krijgen tot deze spelletjes. 

Elementen van bowling, airhockey en basketbal zijn allemaal opgenomen in het spel waardoor het een rijke ervaring is voor alle gamers. Dit is ook een geweldige manier om deze sporten tegelijkertijd te beoefenen. Oefen eerst je bowling spel en daag dan een vriend uit. Jullie kunnen beiden als team spelen of zelfs tegen de computer.

highscore.nl