Waar vind je een baan als tattoo artiest?

Helaas maakt goed zijn in tekenen je nog geen tatoeĆ«erder. In de meeste plaatsen zoals Gouda moet u een vergunning of een diploma hebben voordat u tatoeages of piercings mag uitvoeren – en voordat u een vergunning krijgt, wordt van u verwacht dat u eerst wat ervaring opdoet, bij tattooshops zoals The Art of Tattoo. 

Is tattoo-kunst meer dan een voorbijgaande interesse? Is het je passie geworden? Geeft de gedachte om het voortouw te nemen op het gebied van marketing, runnen en onderhouden van een tattooshop je een opgewonden en gemotiveerd gevoel? Ga dan langs The Art of Tattoo in Gouda om je wat te laten informeren. The Art of Tattoo is een tattooshop in Gouda die het beste met je voor heft.

Als het antwoord ja is, dan is het openen van een tattooshop misschien iets voor jou.

Als je jezelf volledig hebt ondergedompeld in de tattoo-gemeenschap en je gedreven voelt om te leren hoe je een tattoo-shop opent, ben je bij The Art of Tattoo op de juiste plek. We hebben een handleiding gemaakt om uw nieuwe tattoo-bedrijf op weg te helpen. Lees verder om erachter te komen hoe je dit kan doen

Je kunt banen voor tattoo-artiesten vinden in tattoo-winkels en piercing-winkels in vrijwel elke stad of dorp zoals Gouda. Als je op zoek bent naar een baan als tatoeƫerder, bel dan naar lokale bedrijven zoals The Art of Tattoo en kijk of ze nieuwe werknemers nodig hebben of de ruimte hebben om meer artiesten binnen te halen.

www.theartoftattoo.nl