Wat zijn Mondmaskers?

Een Mondmaskers is een product dat de neus en mond van de drager bedekt. Gezichtsmaskers zijn bedoeld voor gebruik als broncontrole door het algemene publiek en personeel in de gezondheidszorg (HCP) in overeenstemming met de aanbevelingen van de CDC en zijn geen persoonlijke beschermingsmiddelen. Mondmaskers kunnen al dan niet voldoen aan een vloeistofbarrière of filtratie-efficiëntieniveaus; daarom zijn ze geen vervanging voor N95-ademhalingstoestellen of andere filterende gezichtsmaskers die ademhalingsbescherming bieden aan de drager, of voor chirurgische maskers, die de drager een vloeistofbarrière bieden.

Bekledingen voor barrièregezichten

Een barrière-gezichtsbedekking is een product dat op het gezicht wordt gedragen en specifiek ten minste de neus en mond van de drager bedekt, met als voornaamste doel broncontrole te bieden en een mate van deeltjesfiltratie te bieden om de hoeveelheid van ingeademd fijnstof. Gelaatsbeschermingsbarrières zijn geen vervanging voor ademhalingstoestellen en andere filterende gezichtsmaskers die de drager ademhalingsbescherming bieden, of voor chirurgische maskers, die de drager een vloeistofbarrière en bescherming tegen deeltjesvormig materiaal bieden.

Gezichtsbedekkingen met barrières kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen die niet ontvlambaar zijn. Per definitie moet een barrièrebekleding voldoen aan de aanbevelingen voor deeltjesfiltratie-efficiëntie, luchtstroomweerstand en lekkagebeoordeling.

dgmondmasker.nl

medisch-mondkapje.nl